Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В закладах ресторанного господарства особливою популярністю користуються кондитерські вироби, які мають удосконалений рецептурний склад, форму, текстуру, зовнішній вигляд та спосіб подачі. Сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів вражають своєю натуральністю, індивідуальністю, правильним підбором кольорової гами, тощо. Розвиток інноваційних технік та технологій у сучасному кондитерському виробництві особливо прогресує в спеціалізованих закладах ресторанного господарства, зокрема в кафе-кондитерських. Відслідковуваня основних тенденцій є надзвичайно важливим для успішної роботи підприємства, тому популярність цих технологій у закладах харчування обумовлена кількома факторами
Confectionery products with improved recipe composition, shape, texture, appearance and presentation method are especially popular in restaurants. Modern techniques for decorating confectionery impress with their naturalness, individuality, correct selection of colors, etc. The development of innovative techniques and technologies in modern confectionery production is especially progressing in specialized establishments of the restaurant industry, in particular in confectionery cafes. Monitoring the main trends is extremely important for the successful operation of the enterprise

Опис

Ключові слова

технології, кондитерські вироби, інноваційні техніки, кафедра готельно-ресторанної справи, technologies, confectionery, innovative techniques

Бібліографічний опис

Бадалян, А. Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства / А. Бадалян, А. В. Ковтун, Л. О. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – C. 19.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced