Використання натуральних барвників в сучасних ресторанних технологіях української кухні

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання натуральних харчових барвників у сучасній українській кухні є актуальним еко-напрямом, оскільки зростає попит на безпечні та екологічні харчові продукти, бажання зберегти етнічну українську кухню та її популяризацію, систематизувати асортимент натуральних барвників
The use of natural food dyes in modern Ukrainian cuisine is a relevant eco-direction, as the demand for safe and ecological food products is growing, the desire to preserve ethnic Ukrainian cuisine and its popularization, to systematize the assortment of natural dyes

Опис

Ключові слова

натуральні барвники, українська кухня, сучасні технології, кафедра готельно-ресторанної справи, natural dyes, ukrainian cuisine, modern technologies

Бібліографічний опис

Бубела, А. Використання натуральних барвників в сучасних ресторанних технологіях української кухні / А. Бубела, А. В. Ковтун, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 277.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced