Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматом
Research was conducted in laboratory conditions on the development of recipes for assorted compotes using cherry fruits. Cherries, cherries, black currants and blueberries were used as the main raw material. The obtained assorted compotes were distinguished by a high content of biologically active substances, a harmonious taste and aroma

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, черемха, антоціани, компот, дикоросла сировина, bird-cherry, anthocyanins, compote, wild raw materials

Бібліографічний опис

Король, Р. І. Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті / Р. І. Король, Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 84.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced