Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматом
Research was conducted in laboratory conditions on the development of recipes for assorted compotes using cherry fruits. Cherries, cherries, black currants and blueberries were used as the main raw material. The obtained assorted compotes were distinguished by a high content of biologically active substances, a harmonious taste and aroma
Research was conducted in laboratory conditions on the development of recipes for assorted compotes using cherry fruits. Cherries, cherries, black currants and blueberries were used as the main raw material. The obtained assorted compotes were distinguished by a high content of biologically active substances, a harmonious taste and aroma
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, черемха, антоціани, компот, дикоросла сировина, bird-cherry, anthocyanins, compote, wild raw materials
Бібліографічний опис
Король, Р. І. Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті / Р. І. Король, Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 84.