Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження по виробництву цукатів з хеномелесу. Визначено параметри попереднього теплового оброблення та сушіння різними способами – конвективним та в полі НВЧ. Були розроблені різні рецептури продуктів з використанням цукатів з хеномелесу – фруктові чаї в асортименті, сухі сніданки (мюслі), начинки та десерти
Studies have been conducted on the production of candied fruits from henomeles. The parameters of preliminary heat treatment and drying by various methods - convective and in the microwave field - were determined. Various product recipes were developed using candied fruits made from chenomeles - an assortment of fruit teas, dry breakfasts (muesli), fillings and desserts

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, хеномелес, цукати, сушіння, Henomeles, candied, drying

Бібліографічний опис

Сидорук, Д. С. Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу / Д. С. Сидорук, Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 101–102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced