Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з плодово-ягідних вичавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проблема створення безвідхідних технологій в галузях, які переробляють ягоди та фрукти, є актуальною задачею і вирішується шляхом комплексної переробки сировини. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин з відходів консервного виробництва
The problem of creating zero-waste technologies in industries that process berries and fruits is an urgent task and is solved by comprehensive processing of raw materials. The paper examines the process of extracting biologically active substances from canning waste

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, екстрагування, плодово-ягідні вичавки, intensification, extraction, fruit and berry pomace, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Вітковська, О. В. Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з плодово-ягідних вичавок / О. В. Вітковська, Л. В. Зоткіна, Ю. В. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 161.