Створення композиції фіточаю «Оздоровчий» та аналіз його органолептичних властивостей
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено фармакогностичний аналіз рослинної сировини, яку було використано для створення фітокомпозиції. За результатами якісних реакції,було підтверджено наявність у даній фіто композиції вітаміну С, речовин з Р-вітамінною активністю, пектинових речовин, фенольних сполук та ефірних олій. Органолептичний аналіз фіто чаю «Оздоровчий» здійснено описовим методом. Згідно класифікації, було створено повсякденно-побутовий змішаний чай
A pharmacognostic analysis of the plant material used to create the phytocomposition was conducted. According to the results of qualitative reactions, the presence of vitamin C, substances with P-vitamin activity, pectin substances, phenolic compounds and essential oils in this phytocomposition was confirmed. The organoleptic analysis of "Ozdrovchy" phyto tea was carried out using a descriptive method. According to the classification, an everyday mixed tea was created
A pharmacognostic analysis of the plant material used to create the phytocomposition was conducted. According to the results of qualitative reactions, the presence of vitamin C, substances with P-vitamin activity, pectin substances, phenolic compounds and essential oils in this phytocomposition was confirmed. The organoleptic analysis of "Ozdrovchy" phyto tea was carried out using a descriptive method. According to the classification, an everyday mixed tea was created
Опис
Ключові слова
фіточай, рослинна сировина, показники якості, описові характеристики, phytotea, plant raw materials, quality indicators, descriptive characteristics, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Козлова, Я. Створення композиції фіточаю «Оздоровчий» та аналіз його органолептичних властивостей / Я. Козлова, С. Бажай-Жежерун // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 56–58.