Дослідження впливу електрогідравлічного оброблення на перехід складових в екстрагент цукровмісної рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Встановлено, що під дєю магнітного поля відбувається поляризація хімічних зв'язків у молекулах. При цьому молекули води, які мають постійний дипольний момент, орієнтується відносно магнітного поля. Be settled – magnetic field lead to polarization chemical bond at molecules. Molecules of water take one's bearings about magnetic field.

Опис

Ключові слова

інулін, inulin, гідроліз, електроімпульсна обробка, магнітне поле, hydroliz, electric impulse cultivation, magnetic field, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис