Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано значення безпечного та адекватного харчування людей із особливими потребами в харчуванні
The article analyzes the importance of safe and adequate nutrition for people with special nutritional needs
The article analyzes the importance of safe and adequate nutrition for people with special nutritional needs
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, харчування, страви, захворювання, заклади ресторанного господарства, food, dishes, diseases, restaurants
Бібліографічний опис
Макарівська, Д. М. Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства / М. Д. Макарівська, О. С. Пушка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 94.