Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано шляхи удосконалення авторських коктейлів, що сприятиме підвищенню якості обслуговування, розширенню асортименту та підвищенню конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства
Ways to improve signature cocktails are proposed, which will contribute to improving the quality of service, expanding the range and increasing the competitiveness of restaurants
Ways to improve signature cocktails are proposed, which will contribute to improving the quality of service, expanding the range and increasing the competitiveness of restaurants
Опис
Ключові слова
авторські коктейлі, якість обслуговування, конкурентоспроможність, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, original cocktails, quality of service, competitiveness, restaurants
Бібліографічний опис
Ластовець, М. Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства / М. Ластовець, Т. Сильчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 128.