Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано використання амаранту як перспективну сировину в технології безглютенових продуктів. Амарант та продукти його переробки мають цінний хімічний склад, високу харчову та біологічну цінність та містять широкий спектр функціональних харчових речовин
The use of amaranth as a promising raw material in the technology of gluten-free products is shown. Amaranth and its processing products have a valuable chemical composition, high nutritional and biological value and contain a wide range of functional food substances

Опис

Ключові слова

технологія безглютенових виробів, нетрадиційна сировина, борошно амаранту, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, technology of gluten-free products, non-traditional raw materials, amaranth flour, restaurants

Бібліографічний опис

Пархомець, І. Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів / І. Пархомець, Т. Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 297.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced