Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано використання амаранту як перспективну сировину в технології безглютенових продуктів. Амарант та продукти його переробки мають цінний хімічний склад, високу харчову та біологічну цінність та містять широкий спектр функціональних харчових речовин
The use of amaranth as a promising raw material in the technology of gluten-free products is shown. Amaranth and its processing products have a valuable chemical composition, high nutritional and biological value and contain a wide range of functional food substances
The use of amaranth as a promising raw material in the technology of gluten-free products is shown. Amaranth and its processing products have a valuable chemical composition, high nutritional and biological value and contain a wide range of functional food substances
Опис
Ключові слова
технологія безглютенових виробів, нетрадиційна сировина, борошно амаранту, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, technology of gluten-free products, non-traditional raw materials, amaranth flour, restaurants
Бібліографічний опис
Пархомець, І. Використання амаранту у виробництві безглютенових хлібних виробів / І. Пархомець, Т. Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 297.