Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукції
It is shown that the use of polycomponent acidifiers in combination with nutritional supplements of dietary fiber of peas and potatoes ensures a high level of product quality

Опис

Ключові слова

хліб, підкислювачі, харчові волокна, якість, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, bread, acidifiers, food fibers, quality, restaurants

Бібліографічний опис

Зуйко, В. Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення / В. Зуйко, М. Назар, Т. Сильчук // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – C. 85–86.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced