Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукції
It is shown that the use of polycomponent acidifiers in combination with nutritional supplements of dietary fiber of peas and potatoes ensures a high level of product quality
It is shown that the use of polycomponent acidifiers in combination with nutritional supplements of dietary fiber of peas and potatoes ensures a high level of product quality
Опис
Ключові слова
хліб, підкислювачі, харчові волокна, якість, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, bread, acidifiers, food fibers, quality, restaurants
Бібліографічний опис
Зуйко, В. Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення / В. Зуйко, М. Назар, Т. Сильчук // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали IІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – C. 85–86.