Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сипкі харчові продукти, упаковка, обладнання, технологічний процес, точність дозування, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Розумний, О. В. Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку : кваліфікаційна робота ... магістра : 131 Прикладна механіка / Розумний Олег Володимирович ; наук. керівник Анастасія Василівна Деренівська. – Київ, 2024. – 91 с.