Аналіз ринку безглютенових продуктів, які виготовляються в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даної роботи є аналіз ринку безглютенових продукті в Україні. Аналіз асортименту продуктів, який представлений у торгових мережах, показав, що найбільший сегмент ринку займають хлібопекарські вироби, такі як хлібці, галети та чіпси. На другому місці розмістились різні види рослинного «молока», на третьому – сухі суміші для виготовлення різних кондитерських виробі, а також пельменів, вареників та котлет
The purpose of this work is to analyze the market of gluten-free products in Ukraine. Analysis of the range of products presented in retail chains showed that the largest segment of the market is occupied by bakery products, such as loaves, galettes and chips. Different types of vegetable "milk" were placed in the second place, and dry mixes for making various confectionery products, as well as dumplings, dumplings and cutlets, were placed in the third place

Опис

Бібліографічний опис

Побрусило, М. Аналіз ринку безглютенових продуктів, які виготовляються в Україні / М. Побрусило, Н. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної наукової-практичної конференції, 17–18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 113–114.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в