Оцінювання інтенсивності гіркоти екстракту хмелю

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Значення інтенсивності гіркоти є одним з ключових показників характеристики хмелю. Вимірювання величини гіркоти може допомогти встановити оптимальні умови для використання хмелю в різних продуктах харчування та напоях. У цьому дослідженні буде проведено оцінку інтенсивності гіркоти екстракту хмелю з метою отримання більш повної інформації про його характеристики та можливості використання в різних галузях промисловості
The value of the intensity of bitterness is one of the key indicators of hop characteristics. Measuring the amount of bitterness can help determine the optimal conditions for using hops in various foods and beverages. This study will evaluate the intensity of bitterness of hop extract in order to obtain more complete information about its characteristics and possibilities of use in various industries

Опис

Ключові слова

гіркота, інтенсивність, екстракт хмелю, bitterness, intensity, hop extract, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Іванець, Є. О. Оцінювання інтенсивності гіркоти екстракту хмелю / Є. О. Іванець, Ю. В. Мосьпан, Ю. В. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced