Оцінювання інтенсивності гіркоти екстракту хмелю
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Значення інтенсивності гіркоти є одним з ключових показників характеристики хмелю. Вимірювання величини гіркоти може допомогти встановити оптимальні умови для використання хмелю в різних продуктах харчування та напоях.
У цьому дослідженні буде проведено оцінку інтенсивності гіркоти екстракту хмелю з метою отримання більш повної інформації про його характеристики та можливості використання в різних галузях промисловості
The value of the intensity of bitterness is one of the key indicators of hop characteristics. Measuring the amount of bitterness can help determine the optimal conditions for using hops in various foods and beverages. This study will evaluate the intensity of bitterness of hop extract in order to obtain more complete information about its characteristics and possibilities of use in various industries
The value of the intensity of bitterness is one of the key indicators of hop characteristics. Measuring the amount of bitterness can help determine the optimal conditions for using hops in various foods and beverages. This study will evaluate the intensity of bitterness of hop extract in order to obtain more complete information about its characteristics and possibilities of use in various industries
Опис
Ключові слова
гіркота, інтенсивність, екстракт хмелю, bitterness, intensity, hop extract, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Іванець, Є. О. Оцінювання інтенсивності гіркоти екстракту хмелю / Є. О. Іванець, Ю. В. Мосьпан, Ю. В. Запорожець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 132.