Особливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Екстрагування біологічно активних сполук із рослинної сировини є важливим технологічним процесом, підвищення ефективності якого впливає на техніко-економічні показники виробництва цілого ряду галузей промисловості. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин зі свіжого гарбуза
Extraction of biologically active compounds from plant raw materials is an important technological process, the increase in efficiency of which affects the technical and economic indicators of production of a number of industries. The paper examines the process of extracting biologically active substances from fresh pumpkin
Extraction of biologically active compounds from plant raw materials is an important technological process, the increase in efficiency of which affects the technical and economic indicators of production of a number of industries. The paper examines the process of extracting biologically active substances from fresh pumpkin
Опис
Ключові слова
біологічно-активні речовини, рослинна сировина, екстрагування, biologically active substances, plant materials, extraction, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Куделко, А. О. Особливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини / А. О. Куделко, Ю. В. Запорожець, Н. А. Ткачук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 98.