Особливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Екстрагування біологічно активних сполук із рослинної сировини є важливим технологічним процесом, підвищення ефективності якого впливає на техніко-економічні показники виробництва цілого ряду галузей промисловості. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин зі свіжого гарбуза
Extraction of biologically active compounds from plant raw materials is an important technological process, the increase in efficiency of which affects the technical and economic indicators of production of a number of industries. The paper examines the process of extracting biologically active substances from fresh pumpkin

Опис

Ключові слова

біологічно-активні речовини, рослинна сировина, екстрагування, biologically active substances, plant materials, extraction, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Куделко, А. О. Особливості вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини / А. О. Куделко, Ю. В. Запорожець, Н. А. Ткачук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 98.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced