Порівняльний аналіз методів багатостадійного охолодження яловичини: аспекти ефективності та якості охолодження

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

холодильні технології, яловичина, двофазне заморожування, заморожування м’яса в блоках, швидкоморозильних апаратів, холодоагент, морозилки, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Бланк, О. В. Порівняльний аналіз методів багатостадійного охолодження яловичини: аспекти ефективності та якості охолодження : кваліфікаційна робота ... магістра : 142 Енергетичне машинобудування / Бланк Олександр Владиславович ; наук. керівник Максим Михайлович Масліков. – Київ, 2024. – 116 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced