Удосконалення технології мусів з використанням молочної сировини
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія мусів, молоко безлактозне, сухе молоко, модельні зразки, якість, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Волощенко, П. Г. Удосконалення технології мусів з використанням молочної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Волощенко Павло Геннадійович ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2024. – 102 с.