Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Буркацький, Є. В. Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Буркацький Євгеній Васильович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 152 с.