Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

борошно пшеничне, висівки пшеничні, ізолят сироваткових білків, булочний виріб, тісто, ферментний препарат Alfamalt HTE, піч ротаційна Sottoriva Quasar, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Буркацький, Є. В. Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Буркацький Євгеній Васильович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 152 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced