Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Буркацький, Є. В. Дослідження технологічних процесів виготовления харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 8. Дослідження використання ізоляту сироваткових білків у виробництві булочного виробу геродієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Буркацький Євгеній Васильович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 152 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в