Проєкт відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних технологій

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, крохмалевмісна сировина, зброджування, ферменти, спирт, зернові культури, заміс, бродильний апарат, бражка

Бібліографічний опис

Ткаченко, В. А. Проєкт відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ткаченко Віолета Артурівна ; наук. керівник Віктор Панасович Маринченко. – Київ, 2024. – 61 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced