Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних технологій приготування пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пивне сусло, солод різних типів, затирання одновідварним способом, хміль гранульований, фільтр-прес автоматизований, фільтрування, стріпінг, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білий, Ю. Р. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних технологій приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Білий Юрій Русланович ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2024. – 67 с.