Дослідження використання натуральної рослинної сировини (бузиновий джем та екстракт м'яти) для підвищення харчової цінності й споживчих властивостей здобних виробів з впровадженням розробленого виробу на ПрАТ "Полонський хлібзавод" в м. Полонне Хмельницької області

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Сацюк, Г. А. Дослідження використання натуральної рослинної сировини (бузиновий джем та екстракт м'яти) для підвищення харчової цінності й споживчих властивостей здобних виробів з впровадженням розробленого виробу на ПрАТ "Полонський хлібзавод" в м. Полонне Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сацюк Ганна Анатоліївна ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 113 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By