Розроблення рецептур крафтового шоколаду та впровадження його в проєкті технічного переоснащення ПрАТ « Рівенська кондитерська фабрика» у м. Рівне
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, какао боби, какао крупка, какао терте, сублімат кизилу, насіння гарбуза, сушена спіруліна
Бібліографічний опис
Бойко, Е. М. Розроблення рецептур крафтового шоколаду та впровадження його в проєкті технічного переоснащення ПрАТ «Рівенська кондитерська фабрика» у м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бойко Еліна Миколаївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2024. – 200 с.