Дослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. Обухів

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, картопляні снеки, картопляні чіпси, протеїн гороху, протеїн льону, протеїн гарбуза, картопляні пластівці

Бібліографічний опис

Лісовенко, Т. А. Дослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. Обухів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лісовенко Тетяна Анатоліївна ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2024. – 132 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced