Дослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. Обухів
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, картопляні снеки, картопляні чіпси, протеїн гороху, протеїн льону, протеїн гарбуза, картопляні пластівці
Бібліографічний опис
Лісовенко, Т. А. Дослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. Обухів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лісовенко Тетяна Анатоліївна ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2024. – 132 с.