Розроблення рецептури здобного булочного виробу з еритрітолом з впровадженням його виробництва у проєкті хлібозаводу у м. Хмільник Вінницької області
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, еритрітол, цукрозамінник, вироби спеціального призначення, дієтичні продукти
Бібліографічний опис
Лаврінець, В. О. Розроблення рецептури здобного булочного виробу з еритрітолом з впровадженням його виробництва у проєкті хлібозаводу у м. Хмільник Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лаврінець Владислава Олександрівна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2024. – 172 с.