Розроблення рецептури пшеничного хліба з використання картопляної клітковини з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Макарів Київської області
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, картопляна клітковина, хліб функціонального призначення, харчові волокна, клітковина, комплексний показник якості
Бібліографічний опис
Гаврилюк, Т. В. Розроблення рецептури пшеничного хліба з використання картопляної клітковини з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Макарів Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Тамара Василівна ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2024. – 145 с.