Розроблення рецептури здобних сухарних виробів з шоколадними дропсами та впровадження її на пекарні в м. Новоярівськ Львівської області
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сухарі, дропси, хліб з цибулею, хліб варяжський, чіабата, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Барська, А. О. Розроблення рецептури здобних сухарних виробів з шоколадними дропсами та впровадження її на пекарні в м. Новоярівськ Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Барська Анастасія Олегівна ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2024. – 139 с.