Удосконалення технології сиркової маси з кунжутом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний, кунжут, сироватка, коагуляція, рецептурні компоненти, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Халаімова, О. А. Удосконалення технології сиркової маси з кунжутом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Халаімова Олександра Андріївна ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2024. – 142 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced