Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах наведено позитивний вплив застосування сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти при створенні хлібопекарських сумішей з продуктами переробки гречки для хлібопічок. The theses shows the positive effects of dry wheat gluten and ascorbic acid in creating baking mixtures with buckwheat processing products for breadmakers.

Опис

Ключові слова

dry wheat gluten, гречані пластівці, хлібопекарська суміш, buckwheat flakes, baking mixture, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Семенова, А. Б. Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок / А. Б. Семенова, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів та студентів. – 2012. – Ч. 1.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced