Удосконалення технології йогурту з овочевим наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 70 т за добу
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, морква, йогурт, овочевий наповнювач, морквяне пюре, морква з корицею
Бібліографічний опис
Тасюк, Я. М. Удосконалення технології йогурту з овочевим наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 70 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології /
Тасюк Ярослав Михайлович ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2024. – 89 с.