Удосконалення технології м’якого сиру із комбінованим складом сировини із додаванням харчових волокон та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 86 т за зміну

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, м’який сир, комбінований склад сировини, молочно-рослиний продукт, клітковина яблучна, харчові волокна, технологія, вихід продукту

Бібліографічний опис

Фролова, Н. А. Удосконалення технології м’якого сиру із комбінованим складом сировини із додаванням харчових волокон та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 86 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Фролова Наталія Альбертівна ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 148 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced