Удосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, шрот насіння розторопші, шрот насіння амаранту, продукти переробки рослин-дикоросів, йогурт, кисломолочні напої

Бібліографічний опис

Гайдар, М. С. Удосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гайдар Микита Сергійович ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2024. – 119 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced