Удосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, шрот насіння розторопші, шрот насіння амаранту, продукти переробки рослин-дикоросів, йогурт, кисломолочні напої
Бібліографічний опис
Гайдар, М. С. Удосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гайдар Микита Сергійович ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2024. – 119 с.