Обґрунтування рецептурного складу морозива молочного з кавовим екстрактом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки 6 т готової продукції за зміну

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, екстракт м’яти, екстракт кави, смако-ароматична добавка

Бібліографічний опис

Романюк, Н. Ю. Обґрунтування рецептурного складу морозива молочного з кавовим екстрактом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки 6 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Романюк Надія Юріївна ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2024. – 146 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced