Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, посічені м'ясо-рослинні напівфабрикати, шкільне харчування, фарш курячий, рослинна сировина, показники якості, продукти

Бібліографічний опис

Фіненко, В. М. Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Фіненко Валерій Михайлович ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2024. – 104 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced