Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, посічені м'ясо-рослинні напівфабрикати, шкільне харчування, фарш курячий, рослинна сировина, показники якості, продукти
Бібліографічний опис
Фіненко, В. М. Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Фіненко Валерій Михайлович ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2024. – 104 с.