Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, вироби курячі, напівфабрикати, курятина, панірування, м’ясо, термін зберігання, показники якості

Бібліографічний опис

Козка, О. О. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Козка Олексій Олегович ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2024. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced