Удосконалення технологій м’ясних паштетів із використанням гарбузової клітковини та купажів олій збалансованого жирнокислотного складу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, гарбузова клітковина, купаж рослинних олій, сировина, грудинка куряча, печінка, м'ясо індика, паштети

Бібліографічний опис

Мороз, Д. О. Удосконалення технологій м’ясних паштетів із використанням гарбузової клітковини та купажів олій збалансованого жирнокислотного складу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мороз Дар’я Олексіївна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2024. – 108 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced