Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, посічені м'ясо-рослинні напівфабрикати, емульсія, молочний білок, м’ясні вироби
Бібліографічний опис
Слободянюк, В. О. Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Слободянюк Владислав Олександрович ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2024. – 106 с.