Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, посічені м'ясо-рослинні напівфабрикати, емульсія, молочний білок, м’ясні вироби

Бібліографічний опис

Слободянюк, В. О. Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Слободянюк Владислав Олександрович ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2024. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced