Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, баклажани, барвники, технологія, температура, антоціани, екстрагування
Бібліографічний опис
Бурлак, Н. І. Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бурлак Наталія Іванівна ; наук. керівник Ольга Вячеславівна Дущак. – Київ, 2024. – 97 с.