Удосконалення технології виробництва снеків з кабачків
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, кабачки, снеки, сушіння, виробництво
Бібліографічний опис
Черненко, В. Ю. Удосконалення технології виробництва снеків з кабачків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Черненко Віктор Юрійович ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2024. – 102 с.