Розроблення рецептур органічного здобного печива зі зменшеним вмістом цукру з їх впровадженням у проєкті кондитерського цеху у м. Суми

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, порошок банану, здобне печиво, потоково- механізована лінія

Бібліографічний опис

Святська, А. В. Розроблення рецептур органічного здобного печива зі зменшеним вмістом цукру з їх впровадженням у проєкті кондитерського цеху у м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Святська Аліна Віталіївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 191 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced