Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, стійкість пива, аронія, імбир, кизил, окиснення, старіння пива, дубильні речовини, органолептична оцінка, фізико-хімічні показники, каламутність пива

Бібліографічний опис

Бабійчук, М. В. Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бабійчук Михайло Валерійович ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2024. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced