Удосконалення технології медових напоїв типу Pet-Nat
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, медові напої, Pet-Nat, раси дріжджів, липовий мед, дозрівання в пляшці, органолептичні характеристики, фізико-хмічні показники
Бібліографічний опис
Азаренко, К. О. Удосконалення технології медових напоїв типу Pet-Nat : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Азаренко Катерина Олександрівна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2024. – 69 с.