Дослідження процесу окиснення пива
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, дефекти, реакція Майара, 2-фурфураль, термічне навантаження, окиснення пива
Бібліографічний опис
Кірієнко, С. К. Дослідження процесу окиснення пива : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кірієнко Сергій Костянтинович ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2024. – 91 с.