Дослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спирту

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, гідроліз крохмалю, ферментний препарат, α-амілазна здатність, глюкоамілазна здатність, електрохімічно активована вода

Бібліографічний опис

Стасюк, В. В. Дослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спирту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Стасюк Валерій Віталійович ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2024. – 77 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced