Дослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спирту
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, гідроліз крохмалю, ферментний препарат, α-амілазна здатність, глюкоамілазна здатність, електрохімічно активована вода
Бібліографічний опис
Стасюк, В. В. Дослідження впливу електрохімічно активованої води на активність амілолітичних ферментних препаратів на стадіях одержання замісу та сусла у технології етилового спирту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Стасюк Валерій Віталійович ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2024. – 77 с.