Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза
Вантажиться...
Дата
2024
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, глюкозно-фруктозний сироп, борошняні кондитерські вироби, листкове тісто, пюре обліпихи, цукати з гарбуза, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Четвертіновська, О. П. Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Четвертіновська Оксана Петрівна ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2024. – 98 с.