Розроблення системи управління безпечністю виробництва світлого пастеризованого пива «RIGAS» збагаченого вітаміном С відповідно до вимог стандарту BRC GS FOOD для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, пиво, аскорбінова кислота, система управління безпечністю, HACCP, BRC GS FOOD
Бібліографічний опис
Грицай, Є. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва світлого пастеризованого пива «RIGAS» збагаченого вітаміном С відповідно до вимог стандарту BRC GS FOOD для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Грицай Євгеній Володимирович ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 126 с.