Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, молочна промисловість, удосконалення системи НАССР, сиркова паста, курага, волоські горіхи, гігієна персоналу, контроль за шкідниками, управління відходами
Бібліографічний опис
Труба, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Труба Артем Юрійович ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2024. – 115 с.