Проєкт хлібозаводу у місті Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій та виробу оздоровчо-профілактичного призначення

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хлібобулочні вироби, продуктивність, виробнича рецептура

Бібліографічний опис

Вастюк, Д. А. Проєкт хлібозаводу у місті Жовква Львівської області з впровадженням традиційних технологій та виробу оздоровчо-профілактичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вастюк Дмитро Анатолійович ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced