Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської області

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, затяжне печиво, бісквітні торти, автоматизована лінія, тістоприготування, напівфабрикати, начинка, оздоблення

Бібліографічний опис

Цуман-Петрова, Б. В. Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Цуман-Петрова Богдана Валентинівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced