Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива спеціального нефільтрованого зі смаком вишні на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, система управління безпечністю харчових продуктів, план НАССР, технологія пива, програма-передумова, технологічні етапи, блок-схема, сировина, пиво спеціальне нефільтроване зі смаком вишні

Бібліографічний опис

Савчук, Л. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива спеціального нефільтрованого зі смаком вишні на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Савчук Леся Василівна ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2024. – 145 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced