Розроблення системи управління безпечністю виробництва ряжанки із вмістом жиру 4 % для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, ряжанка, система управління безпечністю, план НАССР, критична контрольна точка, програми-передумови

Бібліографічний опис

Гавенко, В. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва ряжанки із вмістом жиру 4 % для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гавенко Вікторія Василівна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2024. – 133 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced